27 Şubat 2012 Pazartesi

varolmanın yalın hali



L


sanki birisinin ardından yas tutuyorum.onsuz olamayacağımı düşündüğüm birinin ardından.ama öyle biri dahil olmadı hiç yaşantıma.olmasını isterdim oysa.

anime,manga karakterlerine aşık olma potansiyelimden bahsetmiştim.aşık olmak eğer birini bütün yönleriyle sevmekse,hayallerinde onun yanında olduğunu varsaymaksa ,evet,ben anime,manga,dizi,roman,film karakterlerine aşığım.


bunu dedikten sonra daha bir sempatik göründü bana .


çevremde bulunmuş kişilerle herhangi bir romantik ilişki içinde bulunmamış olmam ,insanları umursamıyor oluşum hissiz olduğum anlamına gelmiyor belki de.insanların çoğu sevdiği kimseye kendi hayallerini yükler ve hayal ettiği kişiyi sevmeye başlar.
bense başkalarının hayal ettiği şeyleri seviyorum.
yalnızca sevginin romantik anlamıyla değil elbette.yalın ,eksiz haldeki sevgiyi de dahil ediyor içine bahsettiğim sevmek kelimesi.

mesela:
şu an death note mangasından L yanımda olsun isterdim. onunla bir şeyler hakkında konuşmak,sohbet etmek isterdim.olmuyor işte.
sanırım sevmek gerçekleşmeyeceği umulan bir şeyleri istemek yalnızca.en azından benim için şu anda öyle.

L için ayrı bir yazı yazmalıyım sanırım.


bir de bu resmi paylaşayım.çokça sevdim.

5 yorum:

  1. L... İşte bu yazıya yorum yazmasam olmazdı. L'ye olan hislerim onu ilk gördüğüm andan beri değişmedi. Bu hisler aşk mı değil mi, bilmiyorum. Zira gerçek olmamasına rağmen onu her şeyden çok seviyorum. Hissettiklerimin çok kuvvetli olduklarını biliyorum... Sanırım deliyim. L'i sevmemin birçok sebebi var; hayran olduğum zekası, soğukkanlılığı, tabii ki görüntüsü de. (görüntü önemli olmasa bile gördüğüm en güzel şey olduğunu inkar edemem) Ama sevmek ile yakın hissetmek, aynı şeyler değil. Ona yakın hissetmemin tek sebebi yalnızlığı. Ve Light'a söylediği o söz...Gerçekten. L ile birkaç dakika sohbet etmek için her şeyimi verirdim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. manga,anime karakteri seven biri daha :)

      ileride anime figürleri almayı düşünüyorum,param olursa yani..o zaman bu sevgim biraz somutlaşır sanırım :)

      yazdığın yorumlar için tekrar teşekkürler.yorumlara iyi cevap vermeyi pek beceremiyorum sanırım.

      Sil
    2. Yooo, nasıl iyi cevap verebilirsin ki bir yoruma zaten? Asıl ben teşekkür ederim, genelde kimse yanıt bile vermez (hem sanal, hem de gerçek ortamda).
      Anime karakterlerini sevmek bana kalırsa daha iyi. Belki onlarla gerçekten konuşamıyorsun ama en azından hep senin yanındalar. Gerçekte pek arkadaşım olmuyor ve ne zaman olsa bir şekilde onu kaybediyorum. Kafanı şişirdiysem kusura bakma, biraz üzgünüm.

      Sil
    3. benzer düşünen biriyle iletişimde olmak güzel..kafamı şişirmedin hiç de :)

      Sil