29 Mart 2012 Perşembe

beklenti



avatar:Korra Efsanesi nin ilk bölümünü izledim bugün.şey gibi hissettirdi.çok yakın bir arkadaşınız vardır da araya bir şeyler girer.her şey değişir.sonra onu özlediğinizi fark ederseniz.onu tekrar görünce mutlu olacağınızı düşünürsünüz de her şeyin değiştiğini fark edersiniz.artık o yakınlık hissi yok olmuştur ya .öyle hissettirdi işte.harry potter ın son kısmını okurken de bunları hissetmiştim.harry ve çocukcuları. 9 üç çeyrekten çocuklarını geçiren harry.bu yabancılaşmadan nefret ediyorum.korra yı yeni avatar bölümlerini sevmedim değil.fakat alışamadım işte.belki beklentim büyüktü ondan.zuko yu aang i göremediğim,ve onları,diğerlerini özlediğimi daha çok fark ettiğim bir yapım oldu şimdilik benim için.
katara nın yaşlı halini görmesem de olurdu.neyse yine de izlemeye devam ederim herhalde.



korra yı izleyince aang ile zuko yu ölmüş gösterdiler ya.hüzünlendim biraz.


zuko yu seviyordum aang den daha çok.karakter gelişimi açısından gerçekçiydi.iyiyi de kötüyü de kutuplara çekmeden yaşıyordu .ve sanırım zuko ya aşığım hâlâ .


ayrıca üstteki resimde görünen mai adlı kişiye karşı da kıskançlık beslemekteyim..


neyse bu kadarcık..



2 yorum:

  1. ah evet bende zukoyu seviyordum >_< şu anki zuko boşluğunu sasuke ile kapatıyorum.İkisi gerçekten benziyor ikiside arayış içinde biri kaybettiği onurunu diğeri intikam arıyor (benim saf mı saf kardeşim naruto ise ramen arayışında ;D)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. naruto ya başlamadım daha.yazın başlamayı düşünüyorum.bu gidişle zaten sasuke yi de hemen benimserim :)

      Sil