3 Temmuz 2012 Salı

------

dizi izledim,biraz manga okudum,anime izleme modunda hissetmedim kendimi pek,biraz sıkıldım sanırım .sabah 6-7 gibi uyuyorum.geç kalkıyorum.uyuyorum ,uykumu alana kadar.sonra tekrar bilgisayar.şikayetçi değilim pek,ama dediğim gibi sıkılıyorum biraz.izlediğim kore dizisinde son iki bölümü bıraktım yarın izlerim,bu sabaha doğru yeni bir diziye başlarım belki...
"Neden insanlar aynı gün aynı saatte aynı şeye başlar? Kutsal bir ritüel gibi. Herkesin bunu aynı anda yapması en fantastik romandan daha fantastik."
alıntı doğu yücel den . geç kalkmam için güzel bir bahane hem,ritüeli bozma hazzı.doğu yücel in kitaplarını okumadım daha.....
eskiden roman okumak yalnızlğımı giderirdi.şimdi sadece isteksizlik bendeki.yalnızlığımı unutmak için ,sıkılmışlığımı unutmak için artık daha çok uyuyorum..
shuffler de müzik dinliyorum.karşıma çıkan parçalardan hiçbirini beğenmedim.başım ağrıdığından da olabilir bu hoşnutsuzluk.neyse.


bu parçayı my name is kim sam soon dizisinde dinlemiştim.internetteki uzun ve sinir bozucu aramalar sonunda parçanın adını dün öğrendim.dünden beri parçaya olan ilgim kademe kademe azalıyor yine de hoşuma giden bir parça.bir de dizide 6.bölümde sanırım kim sam soon bu parçayı söylüyordu.





nostalji yapayım.juno ost inden sevimli bir parça...



acaba bir gün ben de yaşadığım anı hissedebilecek miyim ......

3 yorum:

  1. Keşke yanında gerçekten bir dostun olsaydı ne biliyim en azından konuşucak bir insan en azından bu yalnızlık acı verici histen kurtulmuş olurdun. Ben bir iki yıldır yalnızım. annem babam ve iş yerindekilerden başka kimseyle konuşmaz oldum çoğu zaman ama dediğim gibi diğer yorumumda gerçek hayatta yalnız olsamda kafa dengi birisini bulamasamda hayat bazen çok sıkıcı gelsede herkes böyle hissetmiyor mu herkes çabalamıyor mu o yüzden yalnız da olsam bende tıpkı senin gibi buraya rahatlama amaçlı geldim en azından burda daha rahat konuşabiliyorum sende konuşmalısın bir çok arkadaş edinmelisin kendine bunların arasında beni de görürsen sevinirim :) düzeliceksin yalnızlık hissin bıkmışlık bezmişlik gibi hislerin çok yakında geçicek ben buna inanıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yorum için teşekkürler :)
      şu sıralar karmaşık şeyler hissediyorum çokça.ortam değişikliği,yeni insanlar falan..kendimi pek kendim gibi hissetmediğim bir dönemdeyim sanırım.neyse öyle işte..her şeyi garipsediğim bir dönemdeyim.o yalnızlık,bıkkınlık hissi hala mevcut ama yeni durumumu kabullenmekle o kadar uğraşıyorum ki o tanıdık hislerimin bile kolayca farkına varamıyorum...

      Sil
  2. Ne demek.. yazılarının çoğu okuduktan sonraki suratımda olunşan ifadeyi görmeliydin yazıların çoğum da kendimi gördüm sanki ve çok üzüldüm. Bu konularda gerçekten beceriksizim insanları rahatlatamıyorum rahatlatıcak sözleride bilmiyorum sadece çabalıyorum sadece yanında olabiliyorum sadece sevgimi verebiliyorum. :( Evet çok yakında alışıcaksın geçicek sen sadece inan güçlü ol uzun bir yolculuğa çıkmış gibi düşün kendini.. uzun bir yolculuktasın kendini arıyorsun ve çok yakında tünelin sonundaki ışığa doğru yürüyorsun fakat yolunda engeller var onları aşmalısın o ışığın sonunda kendi özün duyguların var çabalamalısın :) O duygusuzluk hissini iyi bilirim. Bir zamanlar okadar hissizleşmiştim ki sevginin mutluluğun gülmenin ne demek olduğunu bile unutmuştum ama buraya gelince sohbet edince dışarda kimseyle konuşamasam bile burda rahatladım. Neyse fazla uzattım sen sadece inan güçlü ol hepsi geçicek. :)

    YanıtlaSil